dissabte, 26 d’octubre del 2013

Quadern de bitàcola. Chapter two: ARRENQUEM MOTORS

El passat dilluns dia 21 d’octubre, després de les classes, ens vam reunir per cercar tema sobre el qual basar el nostre joc interactiu.

En un principi teníem pensat fer ciència, però de la manera en què ho enfocàvem quedava ampli, i havíem de concretar més. Pensa que te pensa... Zas! Idea que apareix al cap de na Lorena: les estacions. Teníem pensades diverses activitats, i les vam comentar a la professora. Ella ens va dir que era un tema recurrent, però que si li sabíem donar un enfocament que no fos el que estem acostumats a veure, podia sortir bé.

Dimecres dia 23 na Lorena i na Vane van dinar juntes. A la seva tornada, venien amb una idea nova: retornàvem al tema de la ciència, però basant-ho en diferents activitats i disciplines. Ho vam comentar a la teacher, i finalment ens hi dedicarem.

Ara falta posar-nos a redactar activitats, pensar com ho farem... Bé, que m’agafa calor només de pensar les hores que haurem de fer davant l’ordinador.

Per cert! A ca nostra ja n’hi ha un que em demana “aquell joc que havies de fer per s’ordindor a s’escola teva”. Encara no ha sortit del forn, i el joc ja és un èxit entre el públic!

Seguirem informant.
Natalia Vinent, corresponsal del Quadern de Bitàcola. UIB, Alaior, Menorca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada