TIC, TIC... Qui sóc?

Oh, benvinguts, passeu passeu...

Sóc na Natalia, estudiant de 4t d’Educació Infantil, de 1r d'Educació Primària i d'un màster en Teologia. Un "nervi pudent", com podreu comprovar, al qual li encanta estar sempre en actiu i que no pot estar-se quieta ni durant els mesos d'estiu. M'agrada estudiar, sobretot quan es tracta de temes que tenen a veure amb la meva gran passió: ENSENYAR.

Aquest blog serà específic per a l’assignatura Mitjans i Recursos Tecnològics (que noltros denominam “TIC”), però és una continuació del blog de carrera aprenemaensenyar.blogspot.com
En aquesta extensió “tecnològica” hi podreu seguir les feinetes que vagi fent per a l’assignatura: què he après, reflexions personals, elements que us puguin servir, etc.

I per què aquest títol "Web, com?". Fàcil resposta: a Alaior la manera de saludar-se entre les persones és "Uep, com?". I mon pare sempre ha dit -fent broma- que són els alaiorencs els qui van donar la idea de les web i del .com als creadors. Així que, gràcies papà per sa idea!

Espero que m’aneu llegint i que pugueu veure tot el meu procés com a blogger (aquest m’ha quedat xuli xuli, eh?), com a estudiant i com a persona.


Pètals de rosa per a tothom!

[Us poso una cançó que vaig conèixer al Pràcticum I gràcies a na Sandra i que queda "al pelo" per aquesta benvinguda]
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada