dissabte, 26 d’octubre del 2013

Cercant un joc interactiu òptim per a EI 5 anys

Estava cercant jocs que fossin idonis per aplicar a E.I. 5 anys (mentida, na Nuria ha dit que ho cerquéssim) i he trobat el joc que us presento ara, de la Junta de Castella i Lleó.

Es tracta d’un joc interactiu que es diu “El bosque de las actividades”, amb una interfície d’un bosc on hi ha tot un seguit de personatges. Cada personatge et condueix a activitats de tipologia diversa: diccionari en altres idiomes, conèixer animals de granja, com tenir cura del bosc, activitats de música... Molt i molt complet l’he trobat!


És un joc informatiu (explica què cal fer als boscs, en què es converteix un arbre, etc.), però que també permet a l’infant anar provant el que se li ha ensenyat, com ara un joc en el qual ha de classificar els fems en els diferents contenidors de reciclatge.

M’ha semblat adequat per a infants d’entre cinc i sis anys perquè quan et poses amb el cursor damunt cada personatge, el narrador diu quines activitats t’ensenyarà.

A les parts on surt lletra, aquesta és lletra lligada, la que se sol treballar a 6è d’Educació Infantil, però que alhora és narrada, ja que no tots els infants necessàriament llegiran a aquesta edat.

També he trobat interessant que hi hagi activitats destinades a tenir cura del medi ambient i que, a més, a una mateixa activitat hi puguis jugar diverses vegades però amb materials diferents cada cop que hi juguis.


Bé, que he fet una xalada jugant-hi!

(Si feu clic a la imatge, us durà a la web a on podreu jugar al joc i passar-us-ho tan bé com jo. És taaaan mono!)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada