diumenge, 13 d’octubre del 2013

Experiència CEIP Can Cantó

El passat dilluns vam veure a classe un centre que treballava amb les TIC. Es tracta del CEIP Can Cantó, d’Eivissa, i la veritat és que és increïble.

Tots els alumnes de tots els cursos fan feina amb les noves tecnologies: tenen blogs d’aula, fan videotutorials ells mateixos, entrevisten els seus professors i ho enregistren i aprenen a emprar eines com l’audacity, goear o d’altres per fer pòsters i esquemes. Una passada, la veritat. Sembla mentida que fillets tan petits sàpiguen fer tantes coses!

Però hem de pensar que rere tot això que he explicat hi ha un projecte educatiu de centre ben muntat, un equip de docents convençuts de la importància de les TIC i conscients que ells mateixos s’han d’anar reciclant. Ah! I moltes ganes de fer feina, perquè muntar blogs, pàgina web, arxius d’àudio, etc. no es fa en dos segons, ni en dos dies. Segurament els seria més fàcil fer una classe emprant els llibres i la pissarra, però em sembla que han entès que el camí més fàcil no és sempre el millor o el més innovador.


Si feu clic aquí, podreu veure l’apartat “Què fem amb les TIC” de Can Cantó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada