dilluns, 9 de desembre del 2013

Quadern de bitàcola. Chapter nine: REPASSA QUE REPASSARÀS

L’equip CienTICfics s’ha reunit novament avui al Despatx Oval de la UIB.

Avui la tasca s’ha repartit en dos fronts: per una part, amb un Assus color rosa, na Sílvia i na Lorena feien els últims retocs del disseny de les Unitats Didàctiques i en finiquitaven la introducció.

Per altra banda, amb un Samsung color negre, na Lali i una menda lerenda revisaven diversos punts de la Guia Didàctica que havíem començat a fer.

Pensàvem en quedar novament aquest dimecres, però pensant en què dilluns que ve tenim examen, hem cregut convenient aplaçar la nostra trobada per a així poder estudiar. Així doncs, ens trobarem dilluns que ve per anar fent punts de la Guia Didàctica i per fer ja el guió de les veus en off que aniran sortint al joc multimèdia.

Personalment, ja m’he fet a la idea que durant les vacances de Nadal haurem de quedar quatre dies, un per a cada bloc d’activitats, i així muntar el Power Point que es convertirà en el nostre material multimèdia. Ai! Jo que pensava que la part més complicada seria fer el material multimèdia, i resulta que ens estem enredant més en les unitats didàctiques que no pas en altra cosa. En fi, ja vorem. No vull dir res més, que diuen que no hi ha res més castigat que sa llengo.

Així que ja ho sabeu: no tindreu aventures trepidants del grup CienTICfics fins dilluns que ve. No ens enyoreu molt, que tornarem.

Natalia Vinent, corresponsal del Quadern de Bitàcola. UIB, Alaior, Menorca.

Imatge extreta de:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada