dimecres, 25 de desembre del 2013

Quadern de bitàcola. Chapter eleven: CONEIXEM CA NA LORENA

Dia 23 de novembre les CienTICfiques vam anar a parar a ca na Lorena i ens vam dividir en tres equips. Un equip, format per na Lorena i el seu escàner s’encarregaven de digitalitzar els components del Power Point. Per altra banda, l’equip format per na Sílvia i l’ordinador de na Lali, gravaven el guió i el modificaven amb l’Audacity. Per últim, l’equip format per na Lali, la taula de menjador de na Lorena i jo, fèiem experiments i els enregistràvem.

Quan cada equip va tenir la seva feina feta, vam fer una segona tanda de feina dibuixant, escanejant i fent muntatge de vídeo. ¡¡QUE EL RITMO NO PARE!!

No està malament, la veritat és que fins i tot vam tenir moments de riure, però com ja imaginàvem, són coses que duen hores i hores de feina. I el que acaba succeint és que arriba un moment en què no saps si veus un 8 o un 80.

Bé, seguirem dia 26 de desembre, un bon dia de “Sa segona festa de Nadal”, a les 8:30 del matí. Sort que ca na Lorena és ben mona i sa madona de la casa mos hi fa sentir a gust, que sinó...

Fins la propera, i avam si trobau el meu esperit Nadalenc “por ahí”!

Natalia Vinent, corresponsal del Quadern de Bitàcola. UIB, Alaior, Menorca.

Imatge extreta de:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada